Ajankohtaista

Etsimme MYYNTIASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen

pe 13. marraskuuta 2020 09.53.00

Etsimme myyntiimme Jyväskylän toimistoon lisävahvistukseksi:

MYYNTIASSISTENTTIA
vakituiseen työsuhteeseen

Päätehtäväsi on myynnin asiakaspalvelutehtävät, kuten myyntitilausten ja kyselyjen vastaanotto sekä niiden käsittely. Työhösi kuuluu raporttien valmistelua, dokumentointia ja monipuolisia myynnin tukitehtäviä.

Pidät kaupallisesta asiakastyöstä ja sinulla on aikaansaava, energinen työote. Olet tarkka, järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, ja innokas oppimaan uutta. Sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne. Arvostamme nykyaikaisten työvälineiden hallintaa (Excel, Outlook, verkkopalvelut). Aikaisempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi, samoin englannin ja ruotsin kielen taito.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
  • Excelin käyttötaitoa
  • halua kohdata asiakkaat niin puhelimitse kuin kasvokkain
  • tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyvää paineensietokykyä
  • hyvät sosiaaliset taidot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään niin itseäsi kuin yrityksen toimintaakin. Saat ammattitaitoisen organisaation täyden tuen sekä aktiivisen ja mukavan työyhteisön. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä.

Lähetä kuvallinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV viitteellä ”Myyntiassistentti Oma Nimi” viimeistään viimeistään 30.11.2020 mennessä sähköpostitse mika.sandelin@hb-betoni.fi. Lisätietoja puhelimitse to 19.11 klo 10-13 tai pe 20.1 klo 12-14 Mika Sandelin Puh. 020 788 1853. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Otamme yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, joten laita yhteystiedot mukaan.

HB-BETONITEOLLISUUS OY