Ajankohtaista

Pihamyyntimme aukeaa 4.5. klo 9.00. TERVETULOA!

ke 22. huhtikuuta 2020 11.02.00

Perinteinen pihamyyntimme avataan maanantaina 4.5. klo 9.00. Pihamyymälä on avoinna arkisin klo 9-17. Pihamyymälämme osoite on Laastitie 1, jolle pääset kääntymään suoraan Laukaantieltä. Muistathan, että pihamyyntimme valikoima vaihtuu vauhdikkaasti - JA KAIKKI TUOTTEET OVAT NS II-LAADUN TUOTTEITA JA ERIKOISERIÄ. Tuotteet pitää siis itse nähdä paikan päällä, emmekä voi tehdä puhelinvarauksia. Pihamyynnin myymäläkentälle voi ajaa mukavasti perille asti vaikka peräkärryn kanssa. Tervetuloa tekemään kesäisiä löytöjä!

Huomioitavaa on kuitenkin vallitsevan koronaviruksen aiheuttamat pienet muutokset sekä ohjeistukset, joita pihamyynnin alueella pitää noudatta (ohjeistukset on selkeästi ilmoitettu pihamyynnin alueella). Olethan siis tarkka ja noudatat näitä ohjeistuksia. Pääkohta on, että koko tuo myymäläalue on ITSEPALVELU-periaatteella. Maksu tapahtuu myyntipisteeseen niin, että.sisälle myyntipisteeseen saa mennä vain yksi henkilö kerrallaan ja turvavälit on hyvä pitää riittävinä.

Muistathan, että samalla alueella on myös tehtaamme virallinen näyttelyalue, jossa on kattavasti nähtävillä kaikki HB:n pihakivi- ja laattamallilt sekä uusia ideoita ja monipuolisia ratkaisuja eri kokoisille piha-alueille.

TERVETULOA!