Ajankohtaista

Porrasliiketoimintamuutos 1.7.2020 alkaen

ma 6. heinäkuuta 2020 18.55.00

HB-Porras Oy : Lehdistötiedote 6.7.2020

HB-Porras Oy vahvistaa asemaansa porrasmarkkinassa

HB-Betoniteollisuus Oy:n porrasliiketoiminta on irrotettu omaksi yhtiöksi HB-Porras Oy:ksi 1.7.2020 alkaen. HB-Betoniteollisuus Oy jatkaa yhtiön osakkaana yhdessä Lipa-Betoni Oy:n ja Arimo Ristolan kanssa. Toimitusjohtajaksi on nimetty Satu Lipsanen, joka jatkaa myös Lipa-Betoni Oy:n johdossa.
Uusi yhteisyritys keskittyy betonisten porraselementtien valmistukseen entiseen tapaan toiminnan jatkuessa samoissa tiloissa samalla henkilöstöllä.
HB-Porras Oy:ssä yhdistyvät kummankin perustajayrityksen erityisosaaminen: HB-Betoniteollisuus Oy:n porrasliiketoiminnalla on vahva osaaminen portaista ja HB-portaat ovat tunnettu merkki markkinoilla. Lipa-Betoni Oy:llä on vahva tuntemus betonielementeistä ja tuotannollisesta toiminnasta.

”Henkilöstön osaaminen, tuotteen laatu ja toimitusvarmuus ovat hyvällä tasolla. Tavoittelemme toiminnan tehostamista ja etsimme digitalisaatiosta käytännön työtä helpottavia ratkaisuja. On hienoa, että kaksi pitkäikäistä perheyritystä yhdistävät osaamisensa tällä tavoin.”, toteaa toimitusjohtaja Satu Lipsanen.

Asiasta lisätietoja:
Satu Lipsanen, toimitusjohtaja HB-Porras Oy 040 3000 536
Virpi Nieminen, toimitusjohtaja HB-Betoniteollisuus Oy 040 8311 644