Ajankohtaista

REKRY; haemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ pk-seudulle

ti 3. joulukuuta 2019 14.43.00

Haemme Etelä-Suomen myyntitiimiimme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ
Pystyäksemme vastaamaan laajenevaan kysyntään kaipaamme lisävahvistusta energiseen myyntiorganisaatioomme pk-seudulle.  Etsimme pitkäaikaista ja motivoitunutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Myyntikonttorimme sijaitsee Marketanpuistossa Espoossa. Konttorin välittömässä läheisyydessä on myös näyttävä HB-ulkonäyttelyalue sekä showroom.

Tarjoamme sinulle:
Pääset olemaan osa jatkuvasti kehittyvää ja kasvavaa HB-Betonin ympäristöbetonin ja harkkorakentamisen osaavaa perhettä. Työsi alkaa kattavalla perehdytyksellä, sisältäen tuote- ja myyntikoulutusta sekä järjestelmiin perehdytystä. Taustatukea työhösi antaa laaja ja ammattitaitoinen työyhteisö. Asiakaskuntamme ja -kontaktimme mm. jälleenmyynti-, suunnittelu- ja urakointisektoreilla tarjoaa valmiita asiakaskäyntejä hyödynnettäväksi myyntityössä. 

Edellytämme sinulta:
Etsimme ennen kaikkea energistä, suunnitelmallista ja sosiaalisesti taitavaa myynnin ammattilaista, jolla on kokemusta kuluttaja- ja yritysmyynnistä. Sinulla on innostunut asenne tavoitteelliseen myyntityöhön ja aktiiviseen asiakashankintaan.  Eduksesi katsomme ympäristöbetoni- ja harkkotuotteiden markkinoiden, sekä rakennustekniikan tuntemisen, niin julkisen- kuin kuluttajasektorinkin osalta. Lisäksi arvostamme kokemusta b-to-b-myynnistä sekä kontakteista suunnittelija- ja urakointikuntaan. Koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen.

Haku päättyy 15.1.2020. Työ on vakituinen ja toimipiste sijaitsee Espoon Marketanpuistossa.
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluettelon kera osoitteeseen mika.sandelin@hb-betoni.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa myyntijohtaja Mika Sandelin puh. 020 788 1853.      

HB-Betoniteollisuus Oy
Betonitehtaantie 1, 40320 Jyväskylä
Puh.020 788 1800