Viiden tähden betonituottaja

Perinteikäs, kehittyvä HB-Betoniteollisuus Oy.

HB-Betoniteolllisuus Oy:llä on yli 50-vuotinen taival suomalaisen betoniteollisuuden uranuurtajana. Menestyksemme salaisuus on vankka kokemus yhdistettynä perheyrityksen mutkattomaan tunnelmaan ja haluun kehittyä koko ajan paremmaksi. Toimintaamme ohjaavat luonnollisesti myös ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 -laatujärjestelmät. Yrityksemme HB-Viisi Tähteä -tuotemerkki on tunnettu ja arvostettu kotimaamme lisäksi myös Ruotsissa, Eestissä ja Venäjällä.

Monipuolisesti korkeatasoisia erikoistuotteita

Valmistamme pihatuotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja, portaita sekä valmisbetonia. Tytäryhtiömme HB Kivitalot Oy markkinoi kiviosatoimituksia kevytsora- ja betoniharkoista. Tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Somerolla. Suomen lisäksi toimitamme tuotteitamme Ruotsiin, Viroon ja Venäjälle.

Toimitusjohtaja Eero NieminenJatkuvan kehittymisen ideologia

HB-Betoniteollisuus on pisimmälle koneistettu betonialan yritys Suomessa. Teemme määrätietoista työtä tuotekehityksessä ja tuotannon tehokkuuden kehittämisessä. Olemme johtava ympäristöbetonituotteiden valmistaja Suomessa. Harkkotuotteiden valmistajana tuotevalikoimamme ja kapasiteettimme on mittavin.

Perheyritys

HB-Betoniteollisuus on sydämeltään perheyritys. Haluamme pitää henkilöstöstämme huolta; tavoitteenamme on toimia yhdessä, tuloksellisesti ja työpaikat säilyttäen. Yrityksemme logistinen toiminta on todella merkittävää: aliurakoitsijamme ovat tärkeitä ja pitkäaikaisia kumppaneitamme.

HB-Betoniteollisuus Oy kuuluu perustajajäsenenä yhteiseurooppalaiseen  Blockmasters Association -nimiseen järjestöön, joka on jäsenyritystensä yhteinen tuotekehitykseen, tekniseen tietojenvaihtoon ja tuotteiden kaupallistamiseen keskityttynyt yhdistys.