Jyväskylän asuntomessutalo HB-Betoniteollisuus

HB-Kivitalo säväyttää asuntomessuilla!

HB KIVITALO ON MESSUKOHDE NRO 31 (Daaliatie 2)

   • Asuinhuoneistoala 148,5 m2
   • 5h, k, rt, vh, khh, pkh, ph, s
   • ak 2 autolle, varasto
   • CITYmaakellari

Kivitalokohteemme on moderni koti, jossa asumisen tehokkuus on otettu hyvin huomioon. Toimivat tilaratkaisut mahdollistavat käytännöllisen kodin kohtuullisella neliömäärällä. Talossa on poikkeuksellinen runkoratkaisu verrattuna markkinoilla oleviin peruskivitaloihin; massiivisen harkkoseinän paksuus on jykevät 500 mm. Valmista ulkoseinäpintaa on syntynyt yhdellä muurauksella: julkisivu on todellakin valmis heti, ilman rappaustarpeita. Tätä ratkaisua ei ole kenelläkään toisella kotimaisella kivitalotoimittajalla!

Messutalon julkisivupinnoissa on käytetty materiaaliratkaisuja, jotka elävöittävät ja antavat kontrastia talon jokaiselle julkisivulle. Persoonallinen, valkoinen HB-JUHA-julkisivuharkko leikittelee valon ja varjon kanssa, kun taas hiottu, kiiltäväpintainen HB-Gramos-laatta tuo näyttävyyttä ja persoonallisuutta. Molemmat tuotteet ovat HB-Betonin pitkän tuotekehityksen tulosta – laadukas kotimainen betonituote.

Yksi suurimmista katseenvangitsijoista sisätiloissa on lähes 6 metrin korkuinen, valkoinen JUHA-harkkoseinä. Rohkea ja kontrastia luova seinäpinta on sijoitettu ruokailutilaan, takka-alueen viereen. Valo ja varjo leikittelevät tällä seinämällä upeasti. Iloista tunnelmaa taloon tuovat myös veikeät Citybird-lintuveistokset, jotka ovat jyväskyläläisen taiteilja Samuli Alosen käsialaa.

Saunaosasto on sisustettu uudella, kotimaisella Harvia Ventura -laudemallilla. Venturan laudeosat, selkänojat ja välisuojat on valmistettu muotoonpuristetuista, kerroksittain liimatuista puuviiluista. Lauteilla on erittäin miellyttävä istua muotoillun etureunan ansiosta. Todella tyylikäs kokonaisuus täydentyy seinien Ventura-levyistä ja mustista saumoista. Ventura-mallisto on upouusi eli vasta tulossa markkinoille! Helpoiten pestävä sauna – www.harvia.fi.

CITYmaakellari on vastustamaton yksityiskohta! Iso patioratkaisun yhteydessä on ihastusta herättävä maakellari, joka mahdollistaa tehokkaan säilytyksen ja varastoinnin ekologisesti ja järkevästi, mutta mahtavaa tunnelmaa tihkuen.

Koko piha-alue on luonnollisesti HB-pihakivillä  toteutettu. Pihatuoteuutuuksista messukohteessa esittäytyvät mm. HB-Pylväskivi valliaidassa sekä hulevesiratkaisuihin tarkoitettu HB-Hulekivi.

Katso lisää kuvia asuntomessukohteesta >>

Katso video messutalosta >>

Katso asuntomessutalon piharatkaisut >>

Lisätiedot:
HB-Betoniteollisuus Oy
puh. 0207 88 1800

Jaa kilpailu